Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial de les Aus al Tancat de la Pipa

Custòdia del Territori

Dia Mundial de les Aus al Tancat de la Pipa

T’esperem al Parc Natural de l’Albufera de València!!!

diumenge 7 d’octubre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 7 D’OCTUBRE: Amb motiu del Dia Mundial de les Aus, et convidem a gaudir d’una jornada en família al Tancat de la Pipa, àrea de reserva del Parc Natural de l’Albufera de València que pertany a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) però que custodiem Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife. La cita, que serà el pròxim diumenge 7 d’octubre, constarà de dues activitats: una xiquimaratò ornitològica i una divertida gimcana.

La xiquimarató arrancarà a les 9:30 hores amb un passeig en barca des del Port del Saler o del Port de Catarroja que finalitzarà aproximadament a les 12:00 hores en el Tancat de la Pipa. Tu elegixes des d’on vols vindre. Durant el passeig anirem apuntant les aus que observem i quan arribem a la Pipa les posarem en comú amb la resta de participants. A continuació, els més menuts, i també els majors, tindran l’oportunitat de viure la gran aventura de ser un ocell migrador amb una divertida gimcana que finalitzarà a les 13:30 hores.

Per a participar en el Dia Mundial de les Aus en el Tancat de la Pipa cal inscripció prèvia, que podeu formular enviant un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. Quan ho feu, heu d’indicar el nombre de persones (adultes i xiquetes), un telèfon de contacte per a imprevistos i, molt important, el Port des d’on preferiu eixir. Les places per a esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, són limitades, així que apunta’t ja!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Lluna de Sang i cens de rates penades al Tancat de la Pipa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles