Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Exhibició de cant de batre a La Casa Penya

La Casa Penya

Exhibició de cant de batre a La Casa Penya

Esta tardor vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 14 d’octubre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 14 D’OCTUBRE: Saps què és el cant de batre? L’has escoltat alguna vegada? No? Doncs, aleshores no et pots perdre l’exhibició de cant de batre que la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró organitza el pròxim diumenge, 14 d’octubre, a La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de Marjal d’Almardà-Almenara.

En esta antiga casa arrossera, ara restaurada com a centre mediambiental, tindrem l’oportunitat de gaudir en viu i en directe d’este cant tradicional valencià, que antigament s’interpretava a cappella durant la sega de l’arròs. La cita, que inclou també la possibilitat de visitar La Casa Penya, serà 11:00 a 13:30 hores.

Per a participar en esta activitat que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació de l’exhibició de cant de batre, concertar una visita per a grups a La Casa Penya o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefona pels matins al 960 263 617. Esta tardor, vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Èxit de públic en els Capvespres a La Casa Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?