Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia de l’Arbre a La Costera de Puçol

Horta Nord

Dia de l’Arbre a La Costera de Puçol

Ajuda’ns a pintar de verd esta muntanyeta de la Serra Calderona

dissabte 26 de gener de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 26 DE GENER: Un any més el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord celebra el Dia de l’Arbre a La Costera de Puçol, un paratge natural municipal que custodiem des de 2011. La cita serà este dissabte, 26 de gener, a les 10:00 hores. Eixe dia et necessiten per a plantar vegetació autòctona del bosc mediterrani i combatre la presència d’espècies exòtiques invasores en esta muntanyeta de la Serra Calderona.

En esta ocasió realitzarem el Dia de l’Arbre en l’entorn dels antics polvorins de Riotinto. Concretament en una zona propera a l’Aula Natura i l’Aula Multiosos de La Costera que, entre 2014 i 2015, va patir la plaga del Thomicus destruens i l’Orthotomicus erosus. Plantarem pins blancs (Pinus halepensis), garroferes (Ceratonia siliqua) i llentiscles (Pistacia lentiscus), entre altres espècies autòctones, i també aprofitarem per a eliminar l’exòtica i invasora banderita española (Lantana camara).

El punt de trobada per als participants en esta reforestació, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà l’Aula Multiusos de La Costera. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta activitat, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem per a pintar de verd esta muntanyeta de la Serra Calderona!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Costera de Puçol acomiada 2018 amb un taller de bombes de llavors

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?