Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > La Colla Verda > Nova campanya de voluntariats a la platja de la Colla Verda

Voluntariat Ambiental

Nova campanya de voluntariats a la platja de la Colla Verda

Esta tardor et convidem a participar en tres plantacions de flora dunar

dijous 18 d’octubre de 2018, per  AE-Agrˇ

La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, ValŔncia) i Acciˇ Ecologista-Agrˇ, organitza esta tardor una nova campanya d’activitats a la platja. Concretament, la Colla Verda realitzarÓ tres plantacions de flora dunar. La primera serÓ este mateix mes d’octubre a la platja del PantalÓ del Port de Sagunt. En novembre la plantaciˇ serÓ als muntanyars de la platja de Corinto. I en desembre la Colla Verda s’estrena a les Cases de Queralt amb una plantaciˇ a la platja de la Malva-rosa. Amb esta campanya volem posar el nostre granet d’arena per a conservar els diferents ecosistemes dunars de Sagunt.

El pr˛xim dissabte 27 d’octubre arranca la temporada 2018-2019 de la Colla Verda amb una plantaciˇ de flora dunar a la platja del PantalÓ del Port de Sagunt. L’objectiu d’esta convocat˛ria del projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i Acciˇ Ecologista-Agrˇ Ús millorar la biodiversitat d’esta platja urbana.

A diferŔncia d’altres platges saguntines, la del PantalÓ, a l’estar ubicada al nord del port industrial, acumula sediments i va en augment. Per aix˛ tÚ tanta arena i unes dunes relativament grans. Per˛, pel que respecta a la seua vegetaciˇ, encara tÚ poca biodiversitat. Per este motiu la Colla Verda tornarÓ a plantar en esta platja per a reforšar i diversificar la seua comunitat de flora dunar.

La del PantalÓ serÓ la primera de les tres actuacions en platges del projecte de voluntariat ambiental de Sagunt per a esta tardor. La segona serÓ als muntanyars de la platja de Corinto. Concretament el dissabte 10 de novembre al costat de la Gola de Quartell, on la Colla Verda va comenšar l’any passat a “construir” una nova duna sobre una mota alšada amb sediments de la gola. Enguany continuarem amb este apassionant repte amb una nova plantaciˇ.

La tercera i ˙ltima activitat de la tardor serÓ el dissabte 15 de desembre. Eixe dia la Colla Verda s’estrenarÓ a la platja de la Malva-rosa amb una plantaciˇ de flora dunar a les Cases de Queralt. Fins ara no havÝem convocat cap voluntariat en este racˇ del litoral de Sagunt. Per˛, esta temporada volem posar el nostre granet d’arena en la conservaciˇ de la biodiversitat dunar d’esta platja de pedra i sorra.

Amb esta campanya de plantacions de flora dunar, que compta amb la colĚlaboraciˇ del Centre per a la Investigaciˇ i Experimentaciˇ Forestal (CIEF) de la Generalitat Valenciana, tambÚ volem posar en valor el gran patrimoni natural dels diferents ecosistemes dunars de Sagunt. I tambÚ difondre i conscienciar sobre la seua importÓncia, ja que la vegetaciˇ dunar Ús essencial per a protegir les nostres platges davant de la constant erosiˇ litoral que patim.

Els tres voluntariats de la tardor de la Colla Verda arrancaran a les 10:30 hores. Per a participar nomÚs has de contactar amb la Comissiˇ d’Educaciˇ Ambiental d’AE-Agrˇ enviant un correu electr˛nic a agromorvedre@gmail.com o telefonant als matins al 960 263 617. Vine i ajuda’ns a conservar i protegir la flora dunar de les nostres platges!!!

ENTRA EN ACCIË AMB AE-AGRË


Veure en línia : La Colla Verda s’acomiada de la Marjal dels Moros amb una visita ornitol˛gica

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles