Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Revisió de caixes-niu i d’hotel per a insectes a Pedres (...)

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Revisió de caixes-niu i d’hotel per a insectes a Pedres Blaves

Este hivern et convidem a descobrir la vida que amaguen els jardins de Sagunt

dissabte 19 de gener de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 19 DE GENER: La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, arranca l’any amb una campanya d’activitats per a donar a conéixer la biodiversitat urbana i els serveis ambientals que ens oferix la fauna auxiliar. Amb este objectiu la Colla Verda programarà durant l’hivern tres voluntariats amb la col·laboració de La Granja de Bitxos.

El primer serà el pròxim dissabte, 19 de gener, al Riu Palància. Concretament en el tram urbà de Pedres Blaves, on revisarem les caixes-niu per a ocells insectívors i l’hotel per a insectes que vam instal·lar l’any passat. I, en funció del resultat de la revisió, col·locarem de nous.

Per a participar en este voluntariat de la Colla Verda, que començarà a les 10:30 hores, només has de confirmar assistència contactant amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró. Ho pots fer enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonant als matins al 960 263 617. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda organitza un taller per a explicar els beneficis de la fauna urbana

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?