Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada de treball de Boc Viu a Gandia

Comissió Forestal

Jornada de treball de Boc Viu a Gandia

Vine a unificar criteris i estratègies de gestió forestal!!!

dissabte 15 de desembre de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 15 DE DESEMBRE: La plataforma Bosc Viu, en la qual participa la Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró, convoca per a este dissabte, 15 de desembre, una jornada de treball a Gandia (La Safor, València). La reunió serà de 10:30 a 14:00 hores a la Casa de la Marquesa (Casa de Cultura Marqués Gonzalez de Quirós), al Passeig de les Germanies, NÚM. 11.

Esta jornada, adreçada a tots els col·lectius socials implicats en la defensa dels ecosistemes forestals valencians, servirà per a unificar criteris i estratègies de cara al futur. Després de la reunió del matí, qui vulga, podrà participar amb el seu vehicle particular en una visita guiada a la zona cremada l’estiu passat en l’incendi de Llutxent i Marxuquera. Esta visita finalitzarà sobre 17:30.

Durant la jornada intercanviarem informació, documents i coneixements pràctics. I renovem l’oferiment de fer servir la plataforma Bosc Viu com a paraigües per a accions conjuntes i com a canal de difusió de les activitats, propostes i opinions de tots els defensors del bosc. La reunió no sols és de grups ecologistes, sinó que està oberta a grups excursionistes, culturals, veïnals, sindicals i d’estudi, sempre que tinguen vocació de lluitar per defensar i conservar els nostres boscos.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Bosc Viu mostra el seu suport a Miquel Ibáñez, director-conservador del Penyagolosa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?