Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació de flora dunar a les Cases de Queralt

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació de flora dunar a les Cases de Queralt

Vine i ajuda’ns a augmentar la biodiversitat de la platja de la Malva-rosa!!!

dissabte 15 de desembre de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 15 DE DESEMBRE: La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, convoca una plantació de flora dunar a la platja de la Malva-rosa. La cita serà el dissabte 15 de desembre a les Cases de Queralt, un racó del litoral de Sagunt on fins ara no havíem convocat cap voluntariat.

Amb esta activitat, la Colla Verda vol posar el seu granet d’arena en la conservació de la biodiversitat dunar d’esta platja de pedra i sorra. I també convidar a tota la ciutadania a ser partícip d’esta iniciativa. Quanta més flora dunar plantem, més protegirem la platja dels temporals i de l’erosió litoral.

Si vols participar en este voluntariat, que compta amb la col·laboració del Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal (CIEF) de la Generalitat Valenciana, contacta amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró. Envia un correu a agromorvedre@gmail.com o telefona al 960 263 617. El punt de trobada serà La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, on t’esperem a les 10:30 hores. Vine i ajuda’ns a plantar flora dunar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda realitza una nova plantació de flora dunar a la platja de Corinto

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?