Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Campanyes > STOP TCI! > Demana al teu representant en el Parlament Europeu que vote NO al (...)

STOP TCI!

Demana al teu representant en el Parlament Europeu que vote NO al JEFTA

Campanya contra el tractat comercial entre la Unió Europea i el Japó

dijous 29 de novembre de 2018, per  AE-Agró

La campanya estatal "No als tractats de comerç i inversió", amb la qual col·labora Acció Ecologista-Agró a través de la campanya STOP TTIP València, ha llançat esta setmana una eina digital per a demanar als nostres representants en el Parlament Europeu (PE) que voten NO al JEFTA, el nou tractat comercial que actualment negocia la Unió Europea (UE) amb el Japó. Amb esta eina pots enviar correus electrònics als eurodiputats per a sol·licitar el seu vot negatiu contra el JEFTA, un acord paradigmàtic de les males polítiques comercials que duu a terme la UE amb gran opacitat i absència de participació ciutadana.

El 13 de desembre els i les representants en el Parlament Europeu (PE) votaran sobre el JEFTA, el nou tractat comercial entre la Unió Europea (UE) i el Japó. Per a aturar-lo, la campanya estatal "No als tractats de comerç i inversió" necessita la teua ajuda. Concretament, que demanes al teu representant en l’Europarlament el seu vot negatiu. És l’última oportunitat que tenim per a incidir sobre este tractat.

Amb este objectiu, la campanya estatal “No als Tractats de Comerç i Inversió” ha llançat esta mateixa setmana una eina digital amb la qual es poden enviar correus electrònics als eurodiputats demanant el seu vot negatiu contra el JEFTA. L’eina està dirigida als representants en el PE del PSOE, el PP, Cs, el PNB i el PDeCAT, que són els partits espanyols que volen votar a favor.

L’eina et permet triar a quin eurodiputat vols enviar el missatge i, fins i tot, enviar-lo a tots els grups. En els missatges es recullen algunes de les conseqüències negatives que portaria este acord comercial, encara que si preferixes també pots adaptar el missatge amb les teues paraules. Això sí, recorda que quan signes la petició rebràs un correu electrònic de confirmació. Si no reps cap correu, verifica que no està en el teu spam o entre els correus no desitjat. Si no confirmes el correu, la firma no serà vàlida.

Com denuncien des de la campanya estatal "No als tractats de comerç i inversió", amb la qual col·labora Acció Ecologista-Agró a través de la campanya STOP TTIP València, el JEFTA és un exemple paradigmàtic de les males polítiques comercials que duu a terme la UE, amb gran opacitat i absència de participació ciutadana. Així que et demanem que et sumes a esta iniciativa i que exigisques als eurodiputats que voten en contra de l’acord comercial entre la UE i el Japó. STOP JEFTA!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Comerç internacional i Canvi Climàtic

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?