Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Pequetrail de La Costera

Horta Nord

Pequetrail de La Costera

Cursa de muntanya infantil en el paratge natural municipal de Puçol

dissabte 12 de gener de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 12 DE GENER: Amb motiu del Picaio Cim Trail, Cor i Muntanya Puçol i Corremón organitzen el Pequetrail de La Costera, una cursa de muntanya infantil que, per tercer any consecutiu, es celebra en este paratge natural municipal. Esta activitat està programada per a este dissabte, 12 de gener, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i d’Acció Ecologista-Agró, entitat que custodia esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Concretament, AE-Agró instal·larà un punt informatiu en l’Aula Multiusos de La Costera per a explicar el treball de custòdia del territori que protagonitza en este paratge natural. A més a més, amb la col·laboració de Kyrios Educación, també organitzarem un joc sobre residus per als participants en esta cursa infantil de muntanya. Si vols vindre a esta activitat, que serà de 10:00 a 13:00 hores, consulta el següent enllaç: Picaio Cim Trail. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Custòdia del territori i restauració dunar a Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?