Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Sueca-Muntanyeta dels Sants > Nadal a pedals a Sueca

Muntanyeta dels Sants

Nadal a pedals a Sueca

Vos desitgem a totes i tots un feliç 2019 de natura i bicicleta!!!

dimarts 8 de gener de 2019, per  AE-Agró

Este Nadal el col·lectiu de Sueca-Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró ha participat en dues activitats a pedals. La primera va ser el diumenge 23 de desembre, quan vam celebrar a la marjal el solstici d’hivern amb el Col·lectiu Ontinyent en Bici i La Ribera en Bici-Ecologistas en Acción. Concretament, pedalejant pel Parc Natural de l’Albufera. A més a més, el 3 de gener, com tots els primers dijous de cada mes, no vam fallar a la nostra cita amb la Massa Crítica de Sueca (La Ribera Baixa, València). Des de la Muntanyeta dels Sants-AE Agró volem desitjar-vos a totes i tots un feliç 2019 de natura i bicicleta!!!

El passat diumenge 23 de desembre el col·lectiu de Sueca-Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró visità el Parc Natural de l’Albufera de València amb el Col·lectiu Ontinyent en Bici i La Ribera en Bici-Ecologistas en Acción. La visita arrancà i finalitzà a la Muntanyeta dels Sants. En total vam completar una ruta ciclista de 26 quilòmetres entre arrossars pel cor de l’Albufera, amb parades en l’Ullal de Baldoví i El Perelló, on vam dinar.

Amb esta bicicletada, que va comptar amb uns 50 participants, la Muntanyeta dels Sants-AE Agró va arrancar el Nadal i va celebrar en bona companyia el solstici d’hivern. Vam gaudir d’una magnífica jornada de natura i bicicleta a la marjal, només tacada per l’incendi de la fàbrica abandonada de reciclatge de fusta de Sollana. El seu fum omnipresent ens va acompanyar durant gran part de l’excursió i ens va recordar que encara queda molt per fer en matèria de residus.

Igualment també queda molt de camí per recórrer en matèria de mobilitat sostenible, especialment pel que respecta a entorns urbans. Per això, el 3 de gener, com tots els primers dijous de cada mes, la Muntanyeta dels Sants no va fallar a la seua cita mensual amb la Massa Crítica de Sueca. Malgrat les vacances nadalenques i el fred, un grup de valentes ciclistes va pedalejar pel centre de la ciutat per a recordar a tots els veïns i veïnes de Sueca que la bicicleta és la nostra millor aliada contra la contaminació i els embussos que provoquen els cotxes.

Des de la Muntanyeta dels Sants esperem que 2019 ens porte noves i millors polítiques mediambientals, tant en matèria de residus com de mobilitat i conservació de la natura. Eixe és el nostre desig per al nou any, que esperem que vinga carregat de natura i bicicletes. Feliç 2019!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Ens mullem per un Xúquer viu, net i navegable!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?