Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Plantació d’un ginkgo en record de les víctimes de Fukushima

Tanquem Cofrents

Plantació d’un ginkgo en record de les víctimes de Fukushima

Nuclear? No, gràcies!!!

dissabte 12 de gener de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 12 DE GENER: La plataforma Tanquem Cofrents, en la qual participa Acció Ecologista-Agró, et convida a participar en un acte en record i homenatge a les víctimes de Fukushima i de la resta d’accidents nuclears que ha patit el nostre Planeta. La cita serà este dissabte, 12 de gener, als Jardins de Vivers de València, on plantarem un ginkgo (Ginkgo biloba).

El punt de trobada serà la porta d’accés a Vivers per l’antic llit del Riu Túria, on t’esperem a les 12:00 hores. Com ja sabràs, el ginkgo és un arbre carregat de simbolisme, ja que un exemplar d’esta espècie va sobreviure a la bomba nuclear d’Hiroshima.

La plataforma Tanquem Cofrents està formada per Acció Ecologista-Agró, Ecologistas en Acción, Greenpeace, Plataforma Per Un Nou Model Energètic, Salvemos Mijares, Marfull, Xúquer Viu, La Ribera en Bici, Espai Alternatiu, Intersindical Valenciana, CGT, PAH-València, Associació de Damnificats per l’Incendi de l’Alcalatén (ADIA) i el Moviment Ibèric Antinuclear (MIA).

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Tanquem Cofrents penja dos pancartes en l’Àgora exigint el tancament de la nuclear

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?