Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > La Marina > Les autoritats investiguen la mort d’una àguila protegida a la Marjal (...)

La Marina Plaça

Les autoritats investiguen la mort d’una àguila protegida a la Marjal de Pego-Oliva

Ja el passat mes d’octubre Acció Ecologista Agró va denunciar la mort d’altres espècies protegides

divendres 11 de gener de 2019, per  AE-Agró

L’any comença amb un fatídic succés per a l’ecologia de la Marjal de Pego-Oliva. Una àguila calçada, espècie protegida, ha aparegut morta i decapitada en les immediacions del parc natural. Ho ha denunciat al seu Facebook la pàgina Medi Ambient Oliva, que ha anunciat que el cas ja està en mans de les autoritats pertinents.

dilluns, 7 gener, 2019 Pego| Carla Pons

Els fets s’estan investigant ara mateixa. No és la primera vegada que ocorre. Ja el passat mes d’octubre Acció Ecologista Agró va denunciar la mort d’altres espècies protegides. Tot i que no han transcendit encara més detalls, segons apunten des de Medi Ambient Oliva citant les autoritats, “l’acte ha sigut perpetrat per un ser humà”, descartant que un altre animal, com la rabosa, haja comés aquesta falta.

A més, des de la pàgina ecologista fan una crida a la ciutadania perquè cada vegada que es trobe amb un fet “sospitós” faja una fotografia perquè puga ser transmesa a les autoritats.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La notícia en La Marina Plaça

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?