Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Hivern de natura i marjal a La Casa Penya

La Casa Penya

Hivern de natura i marjal a La Casa Penya

Et convidem a visitar el centre mediambiental d’Almardà-Almenara

dimarts 15 de gener de 2019, per  AE-Agró

La Casa Penya arranca 2019 amb activitats per a tot tipus de públic. A més a més dels dimecres escolars i de les visites guiades dels dijous, divendres i diumenges, de gener a març també organitzarem un taller d’instruments musicals amb canyes, un contacontes infantil i una eixida ornitològica. I el dissabte 2 de febrer celebrarem el Dia Mundial de les Zones humides en el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb este calendari d’activitats, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) volem apropar la marjal a veïns, turistes i amants de la natura. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

Encara no coneixes La Casa Penya? Doncs, aprofita l’hivern per a descobrir els tresors naturals del centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Per exemple els diumenges, quan et convidem a participar en les visites guiades que organitzem d’11:00 a 13:30 hores. A més a més, de gener a març també convocarem tres diumenges especials. Així, la gent que ja heu vingut no teniu excusa per a no repetir visita.

El primer diumenge especial per a viure a fons la marjal serà el 27 de gener. Eixe dia ens acompanyarà La Niña Cristal, que realitzarà un contacontes infantil a La Casa Penya. El segon el tenim programat per al diumenge 17 de febrer. Es tracta d’un taller d’instruments musicals amb canyes, a càrrec de Llàgrimes de Ceba. I, finalment, el diumenge 24 de març organitzarem una eixida ornitològica per a observar les aus d’este aiguamoll Ramsar.

A més a més de totes estes propostes de natura i marjal, este hivern també celebrarem el Dia Mundial de les Zones Humides a La Casa Penya. La cita serà el dissabte 2 de febrer. Pren nota. I, com la resta del curs, obrirem els dimecres per a rebre centres educatius i també els dijous i divendres, quan pots concertar visites per a grups d’adults. Ho pots fer telefonant al 960 263 617 o enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com.

Des de la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró esperem que vos resulte interessant el programa d’activitats que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), hem dissenyat per als pròxims mesos a La Casa Penya. Amb ell volem apropar la marjal al màxim nombre possible de persones, ja siguen veïns de la zona, turistes, curiosos, amants de la natura o escolars. T’esperem per a compartir un hivern de natura i marjal. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya es consolida com a centre de referència de la Marjal d’Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?