Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros

Horta Nord

Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros

Vine a celebrar la festa dels aiguamolls!!!

divendres 1 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DIVENDRES 1 DE FEBRER: El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a celebrar este divendres, 1 de febrer, el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros. Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, consistirà a realitzar un passeig ornitològic per la platja d’este aiguamoll, durant el qual podrem gaudir amb l’observació de les aus que habiten en hivern en esta zona humida.

A més a més, parlarem de com s’està recuperant la Marjal dels Moros després del greu incendi de l’any passat i explicarem els problemes i impactes que patix este xicotet però valuós aiguamoll. L’activitat, que començarà a les 17:00 hores, finalitzarà amb el sempre espectacular capvespre que ens regala tots els dies de l’any esta zona humida.

El punt de trobada per a esta convocatòria serà la Gola de l’Estany de Puçol, que es troba en l’extrem nord del passeig marítim d’este municipi de L’Horta Nord. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem per a commemorar el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros. Vine a la festa dels aiguamolls!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Acció en defensa de la Marjal de Rafalell i Vistabella-Massamagrell

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles