Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Taller d’instruments musicals amb canyes a La Casa Penya

La Casa Penya

Taller d’instruments musicals amb canyes a La Casa Penya

Vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 17 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DIUMENGE 17 DE FEBRER: Encara no coneixes La Casa Penya? Doncs, ara ho tens més fàcil que mai per a visitar, viure i descobrir el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Per exemple este diumenge, 17 de febrer, quan ens acompanyaran els companys de Llàgrimes de Ceba, que ens ensenyaran a construir instruments musicals amb canyes.

Esta activitat per a tota la família serà d’11:00 a 13:30 hores i, a més a més, també inclou un passeig per la Finca de Penya. Esta reserva de fauna silvestre, que Acció Ecologista-Agró custodia al costat del centre, està equipada amb tres miradors per a observar les aus i l’espectacular paisatge de la marjal.

Per a participar en esta cita, organitzada per la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefona als matins al 960 263 617. Este hivern, vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Hivern de natura i marjal a La Casa Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles