Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Cine-fòrum antinuclear: Pandora

Tanquem Cofrents

Cine-fòrum antinuclear: Pandora

Et convidem a descobrir esta superproducció sud-coreana

divendres 15 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DIVENDRES 15 DE FEBRER: La plataforma Tanquem Cofrents, en la qual participa Acció Ecologista-Agró, organitza un cinema-fòrum antinuclear amb la projecció de la pel·lícula Pandora. La cita serà el pròxim divendres, 15 de febrer, a les 18:30 hores a la seu d’Intersindical Valenciana (C/Juan de Mena, NÚM. 18, baix) al Cap i Casal.

Pandora és una superproducció sud-coreana de 2016 que narra un accident nuclear en este país, que és un dels més nuclearitzats del món. Encara que a Espanya va passar totalment desapercebuda, a Corea del Sud i altres països del sud-est asiàtic va ser un gran èxit de públic i va guanyar diversos premis. Tant és així que se li atribuïx, almenys en part, l’elecció en 2017, com a president d’este país, de Moon Jae-in, amb un programa d’abandó de l’energia nuclear.

Este cine-fòrum comptarà amb la participació de José Juan Sanchis, portaveu de la plataforma Tanquem Cofrents, on representa a AE-Agró, i de Manuela Latorre, coordinadora de l’Àrea de Salut Laboral i Medi Ambient d’Intersindical Valenciana. T’esperem!!!

La plataforma Tanquem Cofrents està formada per Acció Ecologista-Agró, Ecologistas en Acción, Greenpeace, Plataforma Per Un Nou Model Energètic, Salvemos Mijares, Marfull, Xúquer Viu, La Ribera en Bici, Espai Alternatiu, Intersindical Valenciana, CGT, PAH-València, Associació de Damnificats per l’Incendi de l’Alcalatén (ADIA) i el Moviment Ibèric Antinuclear (MIA).

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Un ginkgo en record de les víctimes de l’era atòmica

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles