Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Presentació de la Plataforma Morvedre Aire Net

Camp de Morvedre

Presentació de la Plataforma Morvedre Aire Net

Ajuda’ns a lluitar contra la contaminació de l’aire!!!

dijous 14 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DIJOUS 14 DE FEBRER: Este dijous, 14 de febrer, et convidem a participar en un acte sobre la contaminació de l’aire al Port de Sagunt (Camp de Morvedre, València). La cita, que també ens servirà per a presentar públicament la Plataforma Morvedre Aire Net, serà a les 19:00 hores al local de l’Associació Veïnal La Forja. Esta convocatòria comptarà amb la presència del Director General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental de la Generalitat Valenciana, Joan Piquer, i del Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sagunt, Enric Ariño, que ens informaran de totes les mesures que s’estan prenent des de la Conselleria de Medi Ambient i des del consistori per a controlar la contaminació atmosfèrica.

A més a més, intervindran en este acte Luís Collado, vicepresident de La Forja; Ricardo Fernández, en representació de CAVECOVA (Confederació d´Associacions de Veïns i Consumidors de la Comunitat Valenciana); i Jorge Mateos, president d’Acció Ecologista-Agró, que explicaran el treball realitzat fins ara per la Plataforma Morvedre Aire Net i també les pròximes accions d’esta entitat ciutadana.

Cal recordar que durant els darrers anys s’ha despertat una creixent preocupació pels problemes que està ocasionant la contaminació de l’aire que respirem al Camp de Morvedre. Especialment en els barris limítrofs als polígons industrials del Port de Sagunt, on s’estan veient greus afeccions. Per això, hem decidit lluitar per a solucionar este greu problema i ens hem organitzat en la plataforma per a exigir que es prenguen les mesures necessàries. Per este motiu, hem convidat a esta convocatòria als màxims responsables de les administracions competents en matèria de qualitat de l’aire.

Des de la Plataforma Morvedre Aire Net esperem que tota la ciutadania participe i se sume a esta iniciativa. Perquè només entre tots aconseguirem que l’aire que respirem estiga net i amb garanties per a la salut de tots. I per a això necessitem un desenvolupament industrial i de la ciutat de Sagunt sostenible i compatible amb la vida i el futur dels seus habitants.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Més de 50 plataformes de tot l’Estat signem una Declaració contra la Incineració

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles