Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > “Rato naturalista: La migración de primavera”

Pam a pam

“Rato naturalista: La migración de primavera”

T’esperem este divendres a la Casa Verda de València!!!

divendres 15 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DIVENDRES 15 DE FEBRER: Este divendres, 15 de febrer, tenim una nova cita amb el Rato Naturalista que conduïx el nostre company Marcos Pla. Concretament a les 19:00 hores a la Casa Verda (C/Portal de Valldigna, NÚM. 15, baix), la seu d’Acció Ecologista-Agró a la ciutat de València. En esta ocasió parlarem de què és la migració primaveral de les aus i de la seua importància.

Com a convidats tindrem als companys de Gotur, un grup d’anelladors que desenvolupa la seua tasca investigadora al Parc Natural de l’Albufera de València. Amb ells parlarem d’on podem observar la migració de primavera, de com ajudar a les aus en el seu viatge i també de com interferim negativament les societats humanes en el pelegrinatge a Europa dels ocells que hibernen a l’Àfrica. Recorda que pots seguir el Rato Naturalista en viu i en directe a la Casa Verda o pel canal de YouTube de Jóvenes Linces. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La passera de la tardor

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles