Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Sueca-Muntanyeta dels Sants > Dia de l’Arbre a la Muntanyeta dels Sants

Muntanyeta dels Sants

Dia de l’Arbre a la Muntanyeta dels Sants

Pintem de verd este emblemàtic racó del Parc Natural de l’Albufera

dimarts 12 de febrer de 2019, per  AE-Agró

El passat diumenge, 10 de febrer, el col·lectiu de Sueca-Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró va celebrar el Dia de l’Arbre al Parc Natural de l’Albufera. Concretament ho van fer a la Muntanyeta dels Sants, on van convocar una reforestació amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca (La Ribera Baixa, València), l’empresa de neteja viària SAV i Aigües de Sueca. La cita va reunir a més d’una vintena de participants que, a més a més de plantar carrasques (Quercus ilex), roures (Quercus faginea) i llentiscles (Pistacia lentiscus), també van instal·lar caixes niu per a ocells en este emblemàtic racó de l’Albufera.

Un any més el col·lectiu de Sueca-Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró ha celebrat el Dia de l’Arbre amb una plantació de vegetació autòctona. Però, enguany, en lloc de l’Assut de Sueca (La Ribera Baixa, València), la cita ha sigut a la Muntanyeta dels Sants, un dels racons més emblemàtics del Parc Natural de l’Albufera de València.

La plantació es va realitzar el passat diumenge, 10 de febrer, i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, l’empresa de neteja viària SAV i Aigües de Sueca. L’activitat va reunir a més d’una vintena de participants que, pam a pam, van plantar en la Muntanyeta dels Sants carrasques (Quercus ilex), roures (Quercus faginea), llentiscles (Pistacia lentiscus), aladerns (Rhamnus alaternus), arbocers (Arbutus unedo) i marfulls (Viburnum tinus).

Durant la jornada, a iniciativa de l’ajuntament, també es van col·locar a la Muntanyeta dels Sants caixes niu per a ocells insectívors. Concretament, les que van construir els xiquets i xiquetes de Sueca durant la programació nadalenca del consistori. La instal·lació de les caixes niu es va realitzar amb col·laboració de la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO).

Dia Mundial de la Pau amb el CEIP Cervantes

A més a més de celebrar el Dia de l’Arbre, la Muntanyeta dels Sants-AE Agró va ser una de les diferents entitats que van participar el passat diumenge 27 de gener en el XV Dia Mundial de la Pau del Centre d’Ensenyament Infantil i Primària (CEIP) Cervantes de Sueca. Els nostres companys van organitzar un taller per a conscienciar a grans i menuts sobre la importància dels arbres. Concretament, posant missatges de pau, amor i alegria en els arbres de l’escola.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Apostem per la separació en origen de la fracció orgànica a Sueca

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?