Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > Notícies > Desconvoquem l’acte de presentació de la Plataforma Morvedre Aire (...)

Camp de Morvedre

Desconvoquem l’acte de presentació de la Plataforma Morvedre Aire Net

Si vosl respirar aire net, contacta amb AE-Agró

dijous 14 de febrer de 2019, per  Jorge Mateos

Davant dels darrers esdeveniments al voltant de la presentació de la Plataforma Morvedre Aire Net, des d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre vam decidir suspendre ahir dijous, 14 de febrer, este acte. Com a col·lectiu impulsor d’esta plataforma, estem satisfets de què tota la polèmica que s’ha creat al voltant d’esta convocatòria haja servit per a donar a conéixer a l’opinió pública el problema de la contaminació atmosfèrica a Sagunt.

Però, en un ambient de crispació, enrarit pel període electoral, d’acusacions absurdes a la nostra entitat i de distorsió informativa, pensem que no era el millor moment per a celebrar este acte. Des d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre estem exigint un aire net a Sagunt. Mai ens hem oposat al desenvolupament industrial d’esta ciutat, sempre que es garantisca la salut de la població.

Però, no podem obviar que hi ha activitats pernicioses com la incineració de residus que són perilloses per a la salut pública. El problema de la contaminació atmosfèrica es mantindrà en el futur mentre no es prenguen mesures. I nosaltres continuarem exigint a les administracions competents reduir-la, guanye qui guanye les eleccions.

Per això, convidem a totes les persones individuals i entitats que vulguen respirar un aire net a contactar amb nosaltres, ja que continuarem treballant i donant la nostra opinió malgrat les intimidacions. Tot i això, per a evitar la toxicitat d’actes i notícies, no farem cap esdeveniment públic al respecte fins que no passen les eleccions.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La contaminació atmosfèrica

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles