Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: “Testing” de biodiversitat al Jardí de (...)

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: “Testing” de biodiversitat al Jardí de Ferrodisa

Este hivern et convidem a descobrir la biodiversitat urbana!!!

dissabte 23 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 23 DE FEBRER: La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, arranca l’any amb una campanya d’activitats per a donar a conéixer la biodiversitat urbana i els serveis ambientals que ens oferix la fauna auxiliar. Amb este objectiu la Colla Verda programarà durant l’hivern tres voluntariats amb la col·laboració de La Granja de Bitxos.

La segona cita d’esta campanya serà este dissabte, 23 de febrer, quan t’esperem al Jardí de Ferrodisa per a realitzar un testing de biodiversitat: descobrirem i identificarem les diferents espècies de fauna (ocells, insectes, mamífers...) que viuen en este jardí del Port de Sagunt. A més a més, també explicarem els serveis ambientals que ens oferix la fauna urbana, plantarem espècies aromàtiques mediterrànies i construirem un hotel per a insectes. Concretament, per a marietes, abelles i vespes solitàries.

Per a participar en este voluntariat, que començarà a les 10.30 hores, només has de confirmar assistència contactant amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró. Ho pots fer enviant un correu a agromorvedre@gmail.com o telefonant als matins al 960 263 617. T’esperem per a descobrir la biodiversitat urbana del Jardí de Ferrodisa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda tanca l’any amb una plantació de flora dunar a les Cases de Queralt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles