Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia de l’Arbust a La Costera de Puçol

Horta Nord

Dia de l’Arbust a La Costera de Puçol

Vine i ajuda’ns a plantar i fer un bar per a ocells en esta muntanyeta!!!

dissabte 23 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 23 DE FEBRER: Un any més el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord celebra el Dia de l’Arbust a La Costera de Puçol, un paratge natural municipal que custodiem des de 2011. La cita serà este dissabte, 23 de febrer, a les 10:00 hores, quan et necessiten per a plantar arbustos mediterranis.

Quin és l’objectiu d’esta convocatòria? Doncs, crear un nucli de dispersió de llavors, també conegut com a bar per a ocells. La idea és plantar arbustos que donen fruits perquè després els ocells i altres animals s’alimenten d’ells i dispersen les llavors per la muntanya.

En esta ocasió realitzarem el Dia de l’Arbust en l’entorn dels antics polvorins de Riotinto. Concretament en una zona propera a l’Aula Natura i l’Aula Multiosos de La Costera que, entre 2014 i 2015, va patir la plaga del Thomicus destruens i l’Orthotomicus erosus. Plantarem llentiscles (Pistacia lentiscus) i arçots (Rhamnus lycioides), entre altres espècies autòctones, i també aprofitarem per a eliminar l’exòtica i invasora banderita española (Lantana camara).

El punt de trobada per als participants en esta reforestació, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà l’Aula Multiusos de La Costera. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta activitat, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem per a plantar i fer un bar per a ocells en esta muntanyeta de la Calderona!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia de l’Arbre a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?