Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial dels Aiguamolls al Port de Catarroja

Custòdia del Territori

Dia Mundial dels Aiguamolls al Port de Catarroja

Activitat solidària que inclou una visita al Tancat de la Pipa

dissabte 23 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 23 DE FEBRER: Un any més, l’Associació Vela Llatina Els Peixcadors i la Comunitat de Pescadors de Catarroja celebren el Dia Mundial dels Aiguamolls amb una convocatòria solidària al Port de Catarroja. La cita serà este dissabte, 23 de febrer, i arrancarà a les 9:00 hores, quan s’obrirà un banc d’aliments no peribles a la seu de l’Associació Vela Llatina Els Peixcadors de Catarroja.

A les 10:00 hores, la Comunitat de Pescadors de Catarroja oferirà una xerrada sobre l’ús tradicional dels aiguamolls en el Parc Natural de l’Albufera de València. I després, a les 11:00 hores, es realitzarà un passeig en barca gratuït pel parc natural que inclourà una visita al Tancat de la Pipa, àrea de reserva de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) que custodiem Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife.

Per a participar en esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Catarroja, només has de fer la teua aportació al banc d’aliments abans de les 10:00 hores. Tots els aliments que s’arrepleguen es donaran després a Cáritas.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Primer curs per a formar barquers com a guies de l’Albufera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?