Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Human Fest: projecció del documental “Tigernut”

València en Bici

Human Fest: projecció del documental “Tigernut”

T’esperem en el Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València

dimecres 20 de febrer de 2019, per  AE-Agró

DIMARTS 19 DE FEBRER: Un any més, València en Bici-Acció Ecologista Agró col·labora amb l’Human Fest, el Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València que impulsa la Fundació per la Justícia. Enguany, la cita és del 14 al 23 de febrer i, com sempre, és una oportunitat única per a veure les últimes novetats internacionals de cinema documental sobre drets humans i els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

Concretament, des de València en Bici-AE Agró et convidem a veure el documental Tigernut, d’Eva Fernández i Andoni Monforte, que es projectarà este dimecres, 20 de febrer, a les 19:00 hores en el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València (UV). Este documental destapa una suposada trama internacional de presumpta corrupció i abusos de companyies valencianes, que espolien recursos a l’Àfrica en el sector de la xufa.

I no t’oblides que també et convidem a veure el documental sud-africà Strike a rock, que es projectarà este dimarts, 19 de febrer, a les 18:00 hores a la Filmoteca de València. En este documental, la directora Aliki Saragas ens conta com, després d’una massacre que sacseja els fonaments de la comunitat minera de Marikana, dues àvies s’alcen de les seues llars i lideren una lluita històrica contra la justícia i per la dignitat.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Pedalegem pels Drets Humans i per un pla estratègic per a la bicicleta

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?