Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Marfull > Espectacular acció contra la ZAL

Marfull

Espectacular acció contra la ZAL

Col·labora i ajuda’ns a portar este projecte als tribunals

dilluns 25 de febrer de 2019, per  AE-Agró

El passat dissabte, 23 de febrer, Marfull-Acció Ecologista Agró va protagonitzar una espectacular acció contra la ZAL, la Zona d’Activitats Logístiques del Port de València. Els nostres companys van desplegar una pancarta gegant en una de les grues més antigues del port, on es podia llegir el rebuig de la plataforma “Horta és Futur, No a la ZAL” a este projecte que de nou amenaça La Punta. Si vols ajudar-nos a aturar la ZAL i recuperar l’Horta de La Punta, recorda que pots col·laborar econòmicament amb la plataforma per a portar este projecte als tribunals. Horta és Futur!!! No a la ZAL!!! Recuperem La Punta!!!

L’espectacular acció protagonitzada el passat dissabte, 23 de febrer, pels nostres companys de Marfull-Acció Ecologista Agró tenia com a objectiu donar visibilitat a la lluita ciutadana de la plataforma “Horta és Futur, No a la ZAL”. Des d’esta plataforma, en la qual participa AE-Agró, estem força preocupats per l’impacte que tindrà la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de València. Este vell projecte del Partit Popular, que va ser anul·lat pels tribunals, ha sigut ressuscitat ara per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València.

Des de la plataforma mostrem la nostra preocupació per este projecte, clarament perjudicial per als interessos de la ciutat i que incomprensiblement l’actual govern ha représ sense canviar ni un metre del seu planejament original. Per este motiu, volem mobilitzar a la majoria social perquè entenga el perjudici que la ZAL representa. Volem que la majoria social pressione al govern perquè ature el nou Pla Especial (PE) per a desenvolupar la ZAL. Volem que l’administració valenciana repense, amb participació de la ciutadania, un futur verd per a La Punta.

Per a la plataforma “Horta és Futur, No a la ZAL” no és comprensible l’aberració que suposa situar un polígon industrial just entre la ciutat i el Parc Natural de l’Albufera de València. Un polígon que, per altra banda, podria ubicar-se en qualsevol altre indret amb menys valor mediambiental, ja que La Punta és l’únic lloc possible per on connectar El Saler i el Riu Túria.

L’acció del passat dissabte de Marfull-AE Agró coincidix amb el llançament, per part de la plataforma, d’una campanya de micromecenatge en el portal goteo.org, per a portar la ZAL als tribunals. Fins ara, esta campanya està tenint un magnífic funcionament, ja que en pocs dies hem recaptat quasi 4.000 euros. L’objectiu és arribar als 9.600 euros. Ens ajudes a aconseguir-ho???

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : "Mataren el verd", una novel·la que relata la destrucció de La Punta

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?