Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Casa Penya: Eixida ornitològica per la Marjal d’Almenara

La Casa Penya

La Casa Penya: Eixida ornitològica per la Marjal d’Almenara

Vine, viu i descobrix les aus d’este aiguamoll Ramsar!!!

diumenge 24 de març de 2019, per  AE-Agró

DIUMENGE 24 DE MARÇ: Com tots els diumenges, el pròxim 24 de març la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró et convida a participar en una visita guiada a La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Però, en esta ocasió la visita serà especial, ja que les grans protagonistes seran les aus d’este aiguamoll Ramsar.

Quedarem com sempre a les 11:00 hores a La Casa Penya, on repartirem prismàtics i guies d’ocells entre els participants en esta eixida ornitològica per la Marjal d’Almenara. En principi el recorregut serà per la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya. Però, en funció del lloc on puguem veure més aus, no descartem canviar l’itinerari i visitar altres indrets d’esta zona humida.

Durant esta activitat, que conclourà sobre les 13:30 hores, podrem observar amb un poc de sort rovellats (Plegadis falcinellus), galls de canyar (Porphyrio porphyrio), agrons blaus (Ardea cinerea), bequerudes (Gallinago gallinago), arpellots de marjal (Circus aeruginosus), camallongues (Himantopus himantopus) i moltes espècies més.

Per a participar en esta visita ornitològica, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta sobre La Casa Penya, envia un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefona als matins al 960 263 617. Vine, viu i descobrix les aus hivernants de la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya es consolida com a centre de referència de la Marjal d’Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles