Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: “Testing” de biodiversitat a la Gerència

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: “Testing” de biodiversitat a la Gerència

Et convidem a descobrir la biodiversitat d’este parc del Port de Sagunt!!!

dissabte 30 de març de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 30 DE MARÇ: La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, arranca l’any amb una campanya d’activitats per a donar a conéixer la biodiversitat urbana i els serveis ambientals que ens aporta la fauna auxiliar. Amb este objectiu la Colla Verda ha programat per a gener, febrer i març tres voluntariats amb la col·laboració de La Granja de Bitxos.

La tercera i última cita d’esta campanya serà el pròxim dissabte 30 de març, quan t’esperem a la Gerència per a realitzar un testing de biodiversitat: descobrirem i identificarem les diferents espècies de fauna (ocells, insectes, mamífers...) que viuen en este emblemàtic parc del Port de Sagunt. A més a més, també explicarem els serveis ambientals que ens oferix la fauna auxiliar, col·locarem alguna caixa niu per a ocells i construirem un hotel per a insectes. Concretament, per a marietes, abelles i vespes solitàries.

Per a participar en este voluntariat, que començarà a les 10.30 hores, només has de confirmar assistència contactant amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró. Ho pots fer enviant un correu a agromorvedre@gmail.com o telefonant als matins al 960 263 617. T’esperem per a descobrir la biodiversitat urbana de la Gerència!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles