Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada de viverisme forestal a La Costera de Puçol

Horta Nord

Jornada de viverisme forestal a La Costera de Puçol

Voluntariat mediambiental remunerat amb una planteta de regal

dissabte 23 de març de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 23 DE MARÇ: El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a donar la benvinguda a la primavera amb una jornada de viverisme forestal a La Costera de Puçol. Concretament en l’hivernacle de canyes que tenim en este paratge natural municipal, ubicat a la Serra Calderona i custodiat des de 2011 per la nostra entitat.

La cita, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà el pròxim dissabte 23 de març i consistirà a trasplantar plançons de carrasques (Quercus ilex), llentiscles (Pistacia lentiscus) i altres espècies del bosc mediterrani. A més a més, plantarem llavors i realitzarem tasques de manteniment en el nostre hivernacle de canyes, com per exemple ampliar la zona dedicada al viver.

El punt de trobada per als voluntaris serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto) a les 10:00 hores. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem en esta activitat de viverisme forestal remunerada amb una planteta de regal. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia de l’Arbust a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles