Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Manifestació contra la pedrera de Corbera

Muntanyeta dels Sants

Manifestació contra la pedrera de Corbera

La Coordinadora de Grups Ecologistes de La Ribera et convida a participar en una protesta contra esta molesta, contaminant i perillosa pedrera

dissabte 23 de març de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 23 DE MARÇ: El passat mes d’octubre es va constituir a Alzira (La Ribera Alta, València) la Coordinadora de Grups Ecologistes de La Ribera, entitat en la qual participa el col·lectiu de Sueca-Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró. La pròxima cita de la Coordinadora serà a Corbera (La Ribera Baixa, València). Concretament el dissabte 23 de març.

Eixe dia la Plaça Major d’esta localitat acollirà una mostra ecològica de 10:00 a 13:30 hores. A més a més, se celebrarà una reunió dels col·lectius de la Coordinadora a partir de les 10:00 hores a la Casa de Cultura. Després, a les 12:00 hores, hi ha convocada una manifestació per a exigir el tancament definitiu de la molesta, perillosa i contaminant pedrera de Corbera.

Des de la Muntanyeta dels Sants-AE Agró et convidem a participar en esta jornada reivindicativa. Si vols, pots vindre amb bici amb nosaltres, que hem quedat a les 9:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca (La Ribera Baixa, València). Per Corbera i per la natura, mobilitza’t i participa en la manifestació!!!

La Coordinadora de Grups Ecologistes de La Ribera està formada per Xúquer Viu, La Ribera en Bici-Ecologistas en Acción, el Voluntariat d’Alzira Contra els Incendis Forestals (VACIF), Amics de La Murta, La Llavor, Llavorem, Calciners, Dynamo, el Grup Promotor Postincendi de Carcaixent, la Plataforma Ciutadana pel Magre, el Grup d’Acció Mediambiental del Marquesat (GAMM), Anoktua, La Mitja Galta de Manuel, el Jardinet de l’Estació, la Comissió Ecologista de l’Aplec de La Ribera, el Voluntariat Mediambiental de Corbera, l’Associació Mediambiental d’Aigües Vives, el col·lectiu de Sueca-Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Ens mullem per un Xúquer viu, net i navegable!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles