Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Bicifestació en defensa dels carrils bici de València

València en Bici

Bicifestació en defensa dels carrils bici de València

La bici no és el problema, és part de la solució!!!

diumenge 31 de març de 2019, per  AE-Agró

DIUMENGE 31 DE MARÇ: Alguns partits polítics estan amenaçant de desmantellar els nous carrils bici de la ciutat de València si arriben al poder. Estos partits polítics, i també alguns mitjans de comunicació i altres entitats, estan usant hipòcritament la bici com a arma de xantatge electoralista.

Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró considerem que els carrils bici i la resta d’infraestructures ciclistes del Cap de Casal beneficien no només els ciclistes, sinó també a la resta de vehicles de mobilitat personal, com és el cas dels patinets i de les cadires de rodes. Els carrils bici són beneficiosos per a la ciutat i ens els volen llevar.

Per això, hem convocat una bicifestació per al pròxim diumenge 31 de març a València. Amb la teua ajuda, defensarem de la forma més divertida i saludable possible allò que tant ens ha costat aconseguir. Vine amb la teua família, les teues amistats, amb la teua bici, amb la teua mascota, amb el teu patinet, amb el teu skate, amb la teua bicicleta de mà… T’esperem a les 11:00 hores a l’Albereda de València. Concretament al costat del Pont de l’Exposició. La bici no és el problema, és part de la solució!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La bici no és el problema, es part de la solució

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles