Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial de l’Aigua al Tancat de la Pipa

Custòdia del Territori

Dia Mundial de l’Aigua al Tancat de la Pipa

Vine a descobrir com funciona un filtre verd!!!

dissabte 23 de març de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 23 DE MARÇ: Des del Tancat de la Pipa, àrea de reserva custodiada per Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife, et convidem a celebrar el Dia Mundial de l’Aigua al Parc Natural de l’Albufera de València. La cita serà el pròxim dissabte, 23 de març, a les 10:30 hores, quan hem organitzat una visita guiada per a explicar com funciona un filtre verd.

Els filtres verds, coneguts també com a aiguamolls artificials, són un exemple de com la biodiversitat ens ajuda a millorar la qualitat de l’aigua. Gràcies a la vegetació palustre, els microorganismes i el plàncton, aconseguim depurar l’aigua que discorre per un filtre verd. A més a més, filtres verds com els del Tancat de la Pipa són un hàbitat imprescindible per a una gran quantitat d’espècies, especialment quan els arrossars de l’Albufera estan secs, com ocorre ara al parc natural.

Si vols descobrir com funciona un filtre verd i totes les espècies que podem trobar en ell, apunta’t ja a esta activitat enviant un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. La celebració del Dia Mundial de l’Aigua compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), administració propietària del Tancat de la Pipa. A més a més, també col·labora i participa l’Institut d’Enginyeria de l’Aigua i Medi Ambient (IIAMA) de la Universitat Politècnica de València (UPV), entitat que va dissenyar i que realitza el seguiment dels aiguamolls artificials d’esta àrea de reserva. Apunta’t ja!!! Places limitades!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El LIFE+Albufera, premiat com un dels millors estudis finalitzats en 2016-2017

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles