Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada de neteja a La Costera de Puçol

Horta Nord

Jornada de neteja a La Costera de Puçol

T’esperem en este voluntariat organitzat amb els companys de BIOagradables!!!

dissabte 6 d’abril de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 6 D’ABRIL: El pròxim dissabte, 6 d’abril, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza un nou voluntariat mediambiental a La Costera de Puçol, un paratge natural municipal que custodíem des de 2011. Concretament, et convidem a participar en una jornada de neteja de residus que comptarà amb la participació dels companys de BIOagradables i el suport de l’Ajuntament de Puçol.

L’activitat serà en els paellers d’esta muntanyeta de la Serra Calderona, on t’esperem a les 10:30 hores. Si no saps arribar, tranquil. També pots acudir a les 10:00 hores a l’aparcament de l’estació de RENFE de Puçol, des d’on pujarem a La Costera per a netejar l’entorn dels paellers.

Este voluntariat forma part de la campanya “Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?”. Esta campanya consta d’un total de cinc activitats, totes elles relacionades amb els residus i el seu impacte en el medi ambient. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. Participa i ajuda’ns a netejar este racó de La Costera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia de l’Arbust a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles