Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Esta primavera viu el teu paisatge a La Casa Penya

La Casa Penya

Esta primavera viu el teu paisatge a La Casa Penya

Et convidem a visitar el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara i a descobrir esta zona humida i el seu màgic entorn natural

dimecres 3 d’abril de 2019, per  AE-Agró

Esta primavera podràs visitar La Casa Penya tots els dijous, divendres i diumenges. A més a més, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), manté l’oferta de les visites escolars dels dimecres i programarà tres jornades especials. Concretament, una ruta teatralitzada amb Calderona Viva, una activitat sobre fauna aquàtica amb Càdec i una jornada sobre el paisatge i l’entorn natural del centre mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, cita que comptarà amb la col·laboració de la Universitat Popular (UP) de Sagunt.

El centre d’educació i voluntariat ambiental de La Casa Penya forma part d’un paisatge privilegiat. Parlem del paisatge que engloba a la Marjal d’Almenara i a les muntanyes litorals del Camp de Morvedre i del sud de La Plana Baixa. En este màgic entorn destaca també la subcomarca de La Vall de Segó, on trobem indrets tan especials com La Font de Quart. Per això, esta primavera La Casa Penya vol posar en valor tot este patrimoni paisatgístic, sense el qual el nostre dia a dia serà molt més gris.

Amb esta intenció, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró ha programat una jornada per a viure la marjal i descobrir este paisatge pràcticament únic. La cita serà el dissabte 18 de maig, quan et convidem a participar en una volta a peu caminant des de La Font de Quart fins a La Casa Penya. A més a més, eixe dia inaugurarem al centre l’exposició de pintura “Els paisatges de la marjal” de la Universitat Popular (UP) de Sagunt.

Com la resta de l’any, esta primavera també podràs visitar La Casa Penya tots els diumenges. Concretament d’11:00 a 13:30 hores. I, a més a més, t’oferim la possibilitat de participar en dos diumenges especials. Així, la gent que ja heu vingut no teniu excusa per a no repetir visita. El primer serà el 14 d’abril, quan ens visitarà de nou Calderona Viva amb la seua ruta teatralitzada L’Ànima de la marjal. I el segon serà el 26 de maig. Eixe dia tenim preparada una activitat sobre la fauna aquàtica de la marjal amb els companys de Càdec.

Si no pots vindre els caps de setmana a La Casa Penya, no et preocupes. També t’oferim la possibilitat de visitar el centre mediambiental d’Almardà-Almenara els dijous i els divendres als matins, quan pots concertar visites per a grups d’adults. I els dimecres, per segon curs consecutiu, obrim per a rebre centres educatius de tot tipus, siguen d’ensenyament primari, secundari o especial. Estes visites són gratuïtes fins a esgotar l’oferta de dates. Així que si vols vindre amb la teua classe, envia’ns un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefona als matins al 960 263 617.

Des d’AE-Agró esperem que vos resulte interessant el programa d’activitats que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt, hem dissenyat per als pròxims mesos a La Casa Penya. Amb ell volem apropar la marjal i el seu paisatge al màxim nombre possible de persones, ja siguen veïns de la zona, turistes, curiosos, amants de la natura o escolars. Vine, viu i descobrix el teu paisatge!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya es consolida com a centre de referència de la Marjal d’Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles