Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Manifestació “València no està en venda”

Pam a pam

Manifestació “València no està en venda”

Protegim el territori, defensem l’habitatge!!!

dissabte 11 de maig de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 11 DE MAIG: Diferents col·lectius de la ciutat i l’àrea metropolitana de València, com és el cas d’Acció Ecologista-Agró, ens hem unit per a dur endavant la campanya “València no està en venda”. El motiu? Doncs, perquè el Cap i Casal i L’Horta continuen patint unes polítiques que convertixen el territori i l’habitatge en elements de mercaderia en lloc de bens comuns.

Els nostres polítics encara no han comprés que el Canvi Climàtic el tenim damunt i que la destrucció del territori i el creixement sense límits contradiuen tota lògica de sostenibilitat. A més a més, estan girant l’esquena a centenars de famílies en risc d’exclusió social, mentre no posen cap impediment a l’especulació.

Per a denunciar esta situació, protegir el territori i defensar l’habitatge, des de la campanya “València no està en venda” convoquem una manifestació el pròxim dissabte 11 de maig a la capital del Túria. La protesta començarà a les 18:00 hores al Parterre (Plaça Alfons El Magnànim). Cal una reflexió sobre el model de ciutat. Cal contemplar alternatives com la desurbanització, la desclassificació del sòl i la regulació dels preus de lloguer. #11maigjovaig #VLCnoestàenvenda #EntreTotesTot #NoÉsUnaMercaderia

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró rebutja el Pla Especial del Cabanyal

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?