Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > FaurArt: Exposició fotogràfica “De Calderona a Espadà, Paisatge (...)

Camp de Morvedre

FaurArt: Exposició fotogràfica “De Calderona a Espadà, Paisatge Protegit Ja!!!”

T’esperem en la VI edició d’este festival de teatre i arts de carrer

diumenge 12 de maig de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 11 I DIUMENGE 12 DE MAIG: Este cap de setmana se celebra la VI edició de FaurArt Festival de Teatre i Arts de Carrer. La cita serà el dissabte 11 i el diumenge 12 de maig a Faura (Camp de Morvedre, València). Des d’Acció Ecologista-Agró et convidem a participar en este esdeveniment cultural en el qual participem enguany.

A més a més de teatre i tot tipus d’arts de carrer, si t’apropes a FaurArt, podràs visitar “De Calderona a Espadà, Paisatge Protegit Ja!!!”, una exposició fotogràfica que instal·larem a la Plaça de l’Ajuntament de Faura. Participa en este esdeveniment artístic i vine a descobrir el patrimoni forestal de les muntanyes litorals del Camp de Morvedre!!! T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró insta a la Conselleria a iniciar el procediment per a protegir les Muntanyes del Palància-Belcaire

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles