Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Arribada de les primeres cries d’àguila pescadora a la Marjal de (...)

La Marina

Arribada de les primeres cries d’àguila pescadora a la Marjal de Pego-Oliva

Arranca el projecte per a reintroduir la Pandion haliaetus en este parc natural

divendres 14 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIVENDRES 14 DE JUNY: Estem d’enhorabona. Després d’anys de treball per part del col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró La Marina, per fi, arranca el projecte de reintroducció de l’àguila pescadora (Pandion haliaetus) al País Valencià. Este divendres, 14 de juny, arriben les primeres quatre cries. Concretament, al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva, on este estiu es desenvoluparà un hacking experimental a la Muntanyeta Verda. I, si funciona correctament, el pròxim any també es realitzarà al Parc Natural del Montgó.

Si vols conéixer més a fons este projecte, t’animem a assistir a l’acte de benvinguda per a les cries d’àguila pescadora. La cita, organitzada per la Conselleria de Medi Ambient amb la col·laboració dels ajuntaments de Pego, Oliva, Dénia i Xàbia, serà a les 12:00 hores en la zona d’acollida de la Muntanyeta Verda. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Denunciem un nou cas de mort d’aus protegides en la Marjal de Pego-Oliva

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?