Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Casa Penya: La fauna aquàtica de la marjal

La Casa Penya

La Casa Penya: La fauna aquàtica de la marjal

Vine a descobrir la biodiversitat animal que amaguen llacunes, lluents i canals

diumenge 26 de maig de 2019, per  AE-Agró

DIUMENGE 26 DE MAIG: Esta primavera, Acció Ecologista-Agró vol que visques d’una manera diferent La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Per això, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), hem programat per al diumenge 26 de maig una visita guiada amb els companys de Càdec a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya.

L’objectiu d’esta activitat, que començarà a les 11:00 hores a La Casa Penya, és explicar i mostrar les diferents espècies de fauna aquàtica que viuen en les llacunes, lluents, senillars, canals i séquies. Parlarem, per exemple, de la tortuga d’estany europea (Emys orbicularis) i vos presentarem la comunitat de peixos, molts d’ells exòtics, que habiten a la marjal. A més a més, realitzarem un mostreig amb salabres per a veure in situ i amb lupa invertebrats aquàtics com, per exemple, la gambeta Palaemonetes zariquieyi.

Per a participar en esta jornada de natura en família no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació o necessites realitzar qualsevol altra consulta, contacta amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró telefonant als matins al 960 263 617 o enviant un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com. Vine a descobrir la fauna aquàtica de la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Nou cens del Projecte Gambeta a la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles