Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Debat electoral sobre el medi ambient i la sostenibilitat de (...)

València en Bici

Debat electoral sobre el medi ambient i la sostenibilitat de València

Acte organitzat pel col·lectiu Terra Crítica

dilluns 20 de maig de 2019, per  AE-Agró

DILLUNS 20 DE MAIG: Amb el suport del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana i del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València (CTAV), el col·lectiu Terra Crítica organitza un debat electoral sobre les polítiques mediambientals i de sostenibilitat per a la ciutat de València. La cita serà el pròxim dilluns 20 de maig, a les 19:00 hores, al pati del CTAV, ubicat al Carrer Hernán Cortés, NÚM. 6.

A este debat, moderat per Joan Olmos, coordinador del col·lectiu Terra Crítica, estan convidats els cinc partits de l’actual Ajuntament de València i també col·lectius ciutadans caracteritzats per la seua preocupació amb els temes mediambientals al nostre territori i especialment a la ciutat de València. Així, estan convidats a participar professionals dels dos col·legis esmentats, València en Bici-Acció Ecologista Agró, Fridays For Future i València per l’Aire.

A més a més, hi haurà una fila zero amb professionals i experts de reconeguda trajectòria i preocupació pels problemes mediambientals. Des del col·lectiu Terra Crítica es pretén amb açò un debat digne i de qualitat, amb mires àmplies i de futur, que aborde problemes actuals amb rigor científic i esperit constructiu, pensant amb el conjunt de la ciutadania i el patrimoni conjunt de la humanitat, el medi ambient, tant local com global.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Elecciones en València: València en Bici pide a los políticos "que dejen de usar la bici como arma de confrontación"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles