Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > #FridaysForFuture: Vaga Global pel Clima

Pam a pam

#FridaysForFuture: Vaga Global pel Clima

T’esperem a la manifestació del 24-M a València!!!

divendres 24 de maig de 2019, per  AE-Agró

DIVENDRES 24 DE MAIG: #FridaysForFuture convoca per a este divendres, 24 de maig, una jornada de Vaga Global pel Clima, just dos dies abans de les eleccions europees, una data clau per a la lluita contra el Canvi Climàtic. Al Cap i Casal, a més a més de la vaga, #FridaysForFutureValència també ha convocat una manifestació a les 18:00 hores que eixirà de la Plaça de la Mare de Déu.

Des d’Acció Ecologista-Agró volem mostrar públicament el nostre suport a esta Vaga Global pel Clima. I, a més a més, emplacem a tots els nostres socis i simpatitzants a participar en la manifestació de #FridaysForFutureValència. També volem compartir amb totes i tots la “Carta oberta a la societat civil valenciana en suport a l’acció climàtica de #FridaysForFuture, document que vos convidem a signar, siga com a associació o a títol individual.

Este divendres, 24 de maig, tots junts exigirem que es declare al nostre país un Estat d’Emergència Climàtica. Perquè, com diu Greta Thunberg, alma mater del moviment #FridaysForFuture, no es pot resoldre una crisi si no es tracta com una crisi. Ens veiem als carrers!!! #FridaysForFuture #FridaysForFutureValència #24MxClima #24MxClimaValència #24MClimático

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Un planeta esgotat

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?