Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Èxit del cofinançament de les despeses judicials contra la ZAL

Pam a pam

Èxit del cofinançament de les despeses judicials contra la ZAL

Moltes gràcies a tota la gent que hi heu participat!!!

dimecres 22 de maig de 2019, per  AE-Agró

El passat dissabte 11 de maig va concloure la campanya de cofinançament “La ZAL, als tribunals”. L’objectiu d’esta iniciativa de la plataforma “Horta és Futur, No a la ZAL” era recaptar fons per al recurs judicial contra el Pla Especial (PE) per a implantar la ZAL (Zona d’Activitats Logístiques) del Port de València a l’antiga Horta de La Punta. I també contra els articles del Pla d’Acció Territorial de l’Horta (PATH) que donen cobertura a este projecte. Des d’Acció Ecologista-Agró, com a membres de la plataforma “Horta és Futur, No a la ZAL”, volem donar-vos les gràcies per la vostra participació massiva en esta campanya.

L’objectiu econòmic principal de la campanya “La ZAL, als tribunals”, xifrat en 9.600 euros, es va assolir fa 50 dies. I, finalment, s’ha vist superat amb escreix, ja que 325 persones han aportat la quantitat total de 15.380 euros. La plataforma “Horta és Futur, No a la ZAL”, entitat impulsora d’esta iniciativa de cofinançament, destinarà en primer lloc estos diners a afrontar les despeses en les diverses instàncies judicials possibles, siga al Tribunal Superior de Justícia (TSJ) o al Tribunal Suprem (TS).

Però, també, si és el cas, a les accions, dictàmens, proves o qualsevol necessitat relacionada amb la campanya que la plataforma manté des de fa dos anys contra la ZAL, la nova Zona d’Activitats Logístiques que el Port de València pretén instal·lar en l’antiga Horta de La Punta. En finalitzar la campanya, si sobraren diners, es dedicaran a altres lluites en defensa del territori.

En tot cas, el compromís de la plataforma “Horta és Futur, No a la ZAL”, entitat en la qual participa Acció Ecologista-Agró, és donar comptes públicament de com s’han gastat els diners amb tots els detalls. Remarquem que davant l’emergència climàtica és molt més rendible destinar el sòl a recuperar el seu caràcter d’Horta i espais verds que no a un polígon industrial que es pot ubicar en zones menys sensibles.

Esperem que este nou recurs contra la ZAL brinde a València i als seus gestors polítics una nova oportunitat per a resoldre un error estratègic per a la qualitat de la vida de tots els veïns i veïnes de l’àrea metropolitana. Finalment, agrair-vos a totes i a tots la vostra participació massiva en esta campanya desenvolupada a la xarxa goteo.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : València no està en venda!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?