Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Bicifestació a València

València en Bici

Bicifestació a València

Vine a pedalejar per una ciutat més saludable, segura, sostenible i lliure!!!

diumenge 2 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIUMENGE 2 DE JUNY: València en Bici-Acció Ecologista Agró convoca a tota la ciutadania a una bicifestació pels carrers de València el pròxim diumenge 2 de juny a les 11:00 hores. Amb les nostres bicicletes, patinets, patins, skates o vehicles per a persones amb diversitat funcional volem celebrar que la Capital del Túria es mou cap a una ciutat cada vegada més inclusiva, saludable, segura, amable, lliure i accessible.

València ha iniciat un canvi, encara tímid però efectiu, en la direcció adequada fomentant el transport públic, els espais sense trànsit i les maneres de mobilitat menys contaminants i més segurs. Ni les notícies alarmistes i sensacionalistes en alguns mitjans de comunicació, ni les actituds i discursos reaccionaris d’alguns partits polítics, podran frenar esta transformació positiva i necessària del Cap i Casal.

Els pròxims quatre anys han de servir, creiem, per a consolidar i aprofundir este canvi. En qualsevol cas, la nostra preocupació i exigències van molt més enllà dels carrils bici. Reclamem, una vegada més i com portem fent-ho des de fa 30 anys, una ciutat que afavorisca cada vegada més la mobilitat activa, amb la millora de les condicions per a caminar per la ciutat. En l’agenda dels qui governen València en els pròxims quatre anys, la seguretat i comoditat dels vianants haurà de ser una prioritat, com també ho haurà de ser millorar el transport públic.

Ens veiem el diumenge 2 de juny per a celebrar que ni la bicicleta ni els altres mitjans de mobilitat activa són el problema: són part de la solució per a una ciutat millor, més saludable, segura, sostenible, inclusiva i lliure. El punt d’inici de la bicifestació serà L’Albereda, al costat del Pont de l’Exposició, on t’esperem a les 11:00 hores. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Trobada entre el moviment veïnal i ciclista de València

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?