Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: Taller infantil “El gran joc del viatge del (...)

Horta Nord

La Costera de Puçol: Taller infantil “El gran joc del viatge del fem”

Gimcana per a grans i menuts per a conscienciar sobre la problemàtica dels residus

dissabte 1 de juny de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 1 DE JUNY: Amb motiu de la campanya “Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?”, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a participar en l’activitat infantil “El gran joc del viatge del fem”. Esta cita, que compta amb la participació de Kyrios Educación i la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, té com a objectiu conscienciar a grans i menuts sobre la problemàtica dels residus i explicar com millorar la seua gestió.

Esta divertida gimcana infantil se celebrarà el pròxim dissabte, 1 de juny, al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol. Concretament a partir de les 11:00 hores. El punt de trobada serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto). Per a participar no cal inscripció prèvia. Però, si tens qualsevol dubte o necessites realitzar qualsevol consulta, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Què fem amb el fem?

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?