Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Cinefòrum: "Bicicletes vs Cotxes"

València en Bici

Cinefòrum: "Bicicletes vs Cotxes"

Et convidem a la projecció d’este documental

dijous 13 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIJOUS 13 DE JUNY: ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) i Acció Cultural del País Valencià estrenen esta setmana una nova iniciativa. Concretament, “Acció Documental +”, un projecte que entén l’audiovisual com una eina cultural per a millorar i transformar la societat. I, per a la seua posada de llarg, projectaran Bicicletes vs Cotxes, un documental sobre com la indústria automobilística tracta d’aturar l’avanç de la bicicleta com a eina de canvi.

La cita serà este dijous, 13 de juny, a les 18:30 hores a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Després de la projecció del documental se celebrarà un col·loqui en el qual participaran Marian Sintes (València en Bici-Acció Ecologista Agró), José Manuel Felisi (València per l’Aire) i Belén Calahorro (Agència de la Bicicleta de l’Ajuntament de València).

José Ignacio Pastor, president d’ACICOM, serà l’encarregat de presentar i moderar este cinefòrum. Si vols assistir a este esdeveniment gratuït, pots reservar ja la teua entrada en el següent enllaç: Bicicletes vs Cotxes, projecció i debat. Acció Documental +. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Multitudinària bicifestació a València

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?