Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: Transformem residus en objectes

Horta Nord

La Costera de Puçol: Transformem residus en objectes

Activitat organitzada amb Preciós Plàstic València

dissabte 15 de juny de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 15 DE JUNY: Amb motiu de la campanya “Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?”, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza una activitat per a veure in situ com podem transformar residus en objectes útils i amb valor.

Com? Doncs, amb Preciós Plàstic València i les seues màquines de codi obert, que permeten realitzar el procés de reciclatge de forma íntegra per qualsevol persona, aconseguint així transformar els residus plàstics en objectes útils.

Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà el pròxim dissabte 15 de juny al Paratge Natural Municipal de La Costera. Concretament, a l’Aula Multiusos (antics Polvorins de Riotinto). Començarà a les 10:00 hores i acabarà aproximadament a les 13:00 hores. Per a participar no cal inscripció prèvia. Però, si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Què fem amb el fem?

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?