Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Els Capvespres de la Pipa: L’arribada de l’estiu

Custòdia del Territori

Els Capvespres de la Pipa: L’arribada de l’estiu

Vine a contemplar este espectacle únic al Parc Natural de l’Albufera de València

divendres 14 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIVENDRES 14 DE JUNY: Acció Ecologista-Agró et convida a una nova edició dels Capvespres de la Pipa. En esta ocasió contemplarem el paisatge de l’arrossar al Parc Natural de l’Albufera de València just a l’inici del seu cicle. També parlarem de la importància del Tancat de la Pipa com a zona de nidificació per a les aus i passejarem en silenci per esta àrea de reserva, que custodiem amb els companys de SEO/BirdLife.

A més a més, gaudirem dels sons de la marjal a les portes de l’estiu i del sempre espectacular capvespre de l’Albufera. Esta cita compta amb la col·laboració de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), entitat propietària del Tancat de la Pipa, i el suport de l’Ajuntament de València. L’activitat serà de 18:30 a 21:00 hores. Si vols vindre i connectar amb la natura, envia un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. Però, dóna’t pressa, perquè les places són limitades. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El Tancat de la Pipa, referent internacional per a la restauració d’aiguamolls

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?