Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial del Medi Ambient a la platja de Puçol

Horta Nord

Dia Mundial del Medi Ambient a la platja de Puçol

Vine a gaudir d’una jornada de natura a la vora de la mar!!!

diumenge 16 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIUMENGE 16 DE JUNY: Per huité any consecutiu Puçol celebra el Dia Mundial del Medi Ambient a la seua platja. Esta convocatòria, organitzada pel Club de Submarinisme Trotafons amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, Acció Ecologista-Agró Horta Nord i altres entitats, arrancarà a les 10:00 hores a la Plaça de la Rosa dels Vents amb l’acte de benvinguda i d’acollida dels participants.

Després de repartir els materials entre els voluntaris, a les 10:30 hores, ens dividirem en grups per a netejar el fem que trobem en els espigons, la platja, la zona dunar restaurada per AE-Agró i el fons marí. A les 12:30 hores ens tornarem a reunir tots a la Rosa dels Vents per a fer balanç dels residus arreplegats.

A més a més, com a cloenda del Dia Mundial del Medi Ambient soltarem, amb la col·laboració de l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències (Conselleria de Medi Ambient), una tortuga babaua (Careta careta) a la platja de Puçol, un dels pocs racons del litoral valencià on esta espècies ha nidificat en els darrers 200 anys. Vine i gaudix d’una jornada de natura a la vora de la mar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Custòdia del territori i restauració dunar a Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?