Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Taller de bombes de llavors al Tancat de la Pipa

Custòdia del Territori

Taller de bombes de llavors al Tancat de la Pipa

Vine a l’Albufera a gaudir d’un dia de vacances en la natura!!!

dimarts 25 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIMARTS 25 DE JUNY: L’estiu ja està ací i al Tancat de la Pipa continuem amb el nostre programa de voluntariat ambiental. La pròxima cita serà el dimarts 25 de juny, de 10:00 a 13:00 hores, quan Acció Ecologista-Agró et convidem a participar en un taller de fabricació de bombes de llavors amb la tècnica Nendo Dango.

Si vols gaudir d’un dia de vacances al Parc Natural de l’Albufera, vine a esta activitat que compta amb la col·laboració de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) i l’Ajuntament de València. Per a participar només has d’apuntar-te seguint les indicacions del següent enllaç: Taller de Nendo Dango al Tancat de la Pipa. Si necessites més informació, pots realitzar la teua consulta a través del correu electrònic visitas@tancatdelapipa.net.

T’esperem en esta àrea de reserva, que custodiem amb els companys de SEO/BirdLife, per a treballar amb fang i elaborar bombes de llavors amb les quals pintarem de verd les llacunes del Tancat de la Pipa. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Celebrem el Dia Mundial de la Biodiversitat al Tancat de la Pipa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles