Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Capvespres a La Casa Penya: Taller de fotografia de paisatge

La Casa Penya

Capvespres a La Casa Penya: Taller de fotografia de paisatge

Estiu de natura al centre mediambiental d’Almardà-Almenara

dimecres 3 de juliol de 2019, per  AE-Agró

DIMECRES 3 DE JULIOL: Este estiu la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), la segona edició dels Capvespres a La Casa Penya, una cita per a gaudir de la posta del Sol i la natura a la Marjal d’Almardà-Almenara.

El segon Capvespre serà el dimecres 3 de juliol, a les 18:00 hores. Concretament, et convidem a participar eixe dia en La Casa Penya en un taller de fotografia de paisatge a càrrec de Carmen Bonilla, professora de fotografia de la Universitat Popular de Sagunt.

El taller arrancarà amb una xerrada de 30 minuts sobre tècniques a utilitzar en la fotografia de paisatge. Després posarem en pràctica estes tècniques durant un passeig d’aproximadament 45 minuts per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre que AE-Agró custodia a la Marjal d’Almardà.

A més a més del taller, inaugurarem a La Casa Penya una exposició dels alumnes de Carmen Bonilla a la Universitat Popular de Sagunt, que durant el darrer curs han fotografiat el paisatge de la marjal. Esta col·laboració, igual que la resta que desenvolupem amb altres entitats locals, té com a objectiu posar en valor la Marjal d’Almardà i el seu paisatge.

Per a participar en esta activitat dels Capvespres a La Casa Penya cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a apuntar-te només has d’enviar un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefonar al 960 263 617 (de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores). A més a més, cal portar càmera i, si és possible, trípode. També recomanem portar calcer i roba còmoda i, per si de cas, repel·lent per als mosquits. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Descobrim la fauna aquàtica de la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles