Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Activitats > Et convidem a participar en les “Nits de Natura a La Costera” (...)

Horta Nord

Et convidem a participar en les “Nits de Natura a La Costera” de Puçol

Programem sis activitats nocturnes en este paratge natural de la Serra Calderona

dimarts 25 de juny de 2019, per  AE-Agró

Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem a participar en les "Nits de Natura a La Costera". Amb la col·laboració de La Granja de Bitxos, Calderona Viva i Astronomía para Todos hem programat sis activitats nocturnes en este paratge natural municipal que custodíem a la Serra Calderona. La primera cita serà este divendres, 28 de juny, quan celebrarem "La Nit de les rates penades". A més a més, durant la resta de l’estiu, organitzarem quatre rutes teatralitzades i una jornada d’observació astronòmica. T’esperem!!!

Este divendres, 28 de juny, arranca el programa d’activitats "Nits de Natura a La Costera". Concretament, amb la “Nit de les rates penades”, una jornada dedicada a conéixer més a fons a les nostres aliades nocturnes. Amb este objectiu el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord ha programat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, una xerrada sobre els beneficis ambientals que ens reporten les rates penades i els perills que les amenacen.

La cita, que comptarà amb la participació de La Granja de Bitxos, inclou també un taller de construcció de refugis per a rates penades i un passeig nocturn per a identificar, amb un detector d’ultrasons, les espècies de quiròpters que habiten en este paratge natural municipal de la Serra Calderona. Esta activitat, per a la qual no cal inscripció prèvia, començarà a les 20:00 hores. El punt de trobada per als participants és l’Aula Multiusos de La Costera.

La següent convocatòria de "Nits de Natura a La Costera" serà el divendres 12 de juliol a les 20:00 hores, quan ens visitarà Calderona Viva amb el seu espectacle familiar Els mags de les estreles. Per a esta activitat teatralitzada, que també programarem el divendres 9 d’agost a la mateixa hora, cal inscriure’s enviant un correu electrònic a info@calderonaviva.com.

Calderona Viva ens visitarà dues vegades més este estiu. Concretament, els divendres 26 de juliol i el dissabte 24 d’agost, també a les 20:00 hores, quan representaran la seua ruta teatralitzada sobre rates penades Amigues de la nit. Per a participar, apunta’t ja enviant un correu a info@calderonaviva.com. Fes-ho ràpid perquè les places per a les quatre activitats de Calderona Viva estan limitades a 30 persones.

Finalment, l’última cita de "Nits de Natura a La Costera" serà el dissabte 14 de setembre a les 20:30 hores. Eixe dia tenim programada en esta muntanyeta de la Serra Calderona una nova jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía para Todos). Si vols vindre, només has d’enviar un correu electrònic a info@apt.com.es. Però, afanya’t perquè les places són limitades. Si tens qualsevol dubte sobre estes activitats, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem este estiu a La Costera de Puçol per a gaudir de la natura a la llum de la lluna!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Transformem residus plàstics en objectes útils

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles