Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Tancat de la Pipa: La nit de les rates penades

Custòdia del Territori

Tancat de la Pipa: La nit de les rates penades

Vine a descobrir els secrets de les nostres aliades nocturnes!!!

divendres 5 de juliol de 2019, per  AE-Agró

DIVENDRES 5 DE JULIOL: Acció Ecologista-Agró et convida a participar en una nova edició de “La nit de les rates penades” al Tancat de la Pipa, àrea de reserva del Parc Natural de l’Albufera de València que custodiem amb els companys de SEO/BirdLife. Amb l’arribada de l’estiu, les colònies que habiten en els refugis per a rates penades del Tancat de la Pipa estan en plena activitat. Així que et proposem una vesprada molt entretinguda per a conéixer de més a prop a estos xicotets mamífers voladors i els serveis ambientals que ens oferixen gratuïtament.

L’activitat arrancarà a les 18:30 hores al Tancat de la Pipa amb un taller de construcció de nous refugis per a rates penades. L’objectiu? Doncs, ampliar les colònies ja existents. A poqueta nit, just després de l’últim raig de Sol, veurem com ixen dels refugis una darrere de l’altra. Aprofitarem per a contar-les i així fer el cens de rates penades d’esta temporada.

Per a finalitzar l’activitat, que conclourà aproximadament a les 22:00 hores, identificarem les espècies de rates penades que habiten al Tancat de la Pipa amb l’ajuda d’un detector d’ultrasons, amb el qual podrem localitzar-les i seguir les seues acrobàcies. Et recomanem que portes sopar.

Per a participar en esta convocatòria, que compta amb la col·laboració de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) i de l’Ajuntament de València, t’has d’apuntar completant este formulari. Però, afanyat perquè les places són limitades. Si necessites més informació, pots realitzar la teua consulta enviant un correu a visitas@tancatdelapipa.net. Vine a descobrir els secrets de les nostres aliades nocturnes!!!

ENTRA EN ACCIÓ AM AE-AGRÓ


Veure en línia : Lluna de Sang i cens de rates penades al Tancat de la Pipa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles